Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE

Prilikom narudžbe prihvaćate opće, niže navedene uvjete. Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, eventualne promjene cijena neće utjecati na narudžbe za koje smo poslali potvrdu o narudžbi. Svaki proizvod La Bestia izrađen je ručno. Boja sitotiska na svakom artiklu vjerna je fotografijama, no one su isključivo ilustrativne prirode te zadržavamo pravo da postoje sitna odstupanja od predočenog primjera.

REKLAMACIJE I POVRAT

Povrat robe je moguć u roku od 14 dana od dana primitka. U tom slučaju potrebno nam je poslati e-mail na adresu labestiazg@gmail.com, u kojem treba navesti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine, za drugi proizvod iz naše ponude ili radite povrat. Roba mora biti neupotrebljavana i neoštećena te ju uz priložen račun šaljete na našu adresu.

Georgiona, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge
Vlasnica: Ivana Miletić Kunkušak, II vrtić 18, 10 000 Zagreb

Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu ili povrat novca. Ako proizvod mijenjamo za proizvod veće vrijednosti najprije ćete trebati uplatiti razliku na naš račun, a ako je manje vrijednosti razlika će vam biti uplaćena na račun u roku od 14 dana od primitka povrata.
Troškove dostave zamjene i povrata robe snosite sami.