Pravila privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

La Bestia se obvezuje da će štititi vašu privatnost i svi vaši podaci korišteni pri naručivanju (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon) strogo se čuvaju i dostupni su samo nama. Vaše osobne podatke čuvamo u tajnosti, nećemo ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi. Vaše korištenje web stranice La Bestia, znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama labestia.com.hr  vlasništvo su obrta tvrtke Georgiona, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na računalo ili drugi uređaj od strane web lokacije koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu ili mobilnom uređaju. U postavkama preglednika možete birati želite li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti.

Da bismo kolačiće (cookies) mogli koristiti sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, Direktivama EU 2002/58/EZ i 95/46/EZ te Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), moramo za to dobiti vaše dopuštenje.

Koje kolačiće koristimo:

1) PH_HPXY_CHECK – Koristi se kako bi omogućio nesmetano korištenje stranice. Ovaj kolačić sprema informacije o vašem “sessionu”, odnosno vremenu provedenom na stranici. Kolačić se briše kada zatvorite preglednik.

Kolačići trećih strana koje koristimo

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pružaju Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics upotrebljava kolačiće za analizu ponašanja i korištenja web stranice od strane posjetitelja. Možete spriječiti prikupljanje podataka koje generira kolačić i koji se odnosi na vašu upotrebu web stranice i obradu vaših podataka od strane Googlea na linku:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout